Zaken Direct
Image default
Bouw en onderhoud

Tips voor het vinden van een goede stukadoor

Ben jij op zoek naar een goede stukadoor Utrecht om je kamer eens flink onder handen te nemen, dan zijn er natuurlijk allerlei verschillende mogelijkheden om er eentje te vinden. Het is logischerwijs van belang dat je niet zomaar iemand aan het werk zet, maar wel ongeveer weet  wat diegene in z’n mars heeft. Je zit er natuurlijk niet op te wachten, dat je een flinke rekening moet betalen, maar je niet (helemaal) tevreden bent over het geleverde werk. Omdat we het ons heel goed kunnen voorstellen dat dit natuurlijk alles behalve prettig is, hebben we een aantal tips voor je die je hierbij kunnen helpen. Wil jij weten welke, lees dan snel verder!

 

Vraag in je omgeving

 

De eerste stap naar een goede stukadoor voor het stucen plafond, is simpelweg eens een rondje doen bij familie, vrienden, kennissen of collega’s. De kans dat hier iemand tussen zit die een stukadoor kent die goed werk heeft geleverd is natuurlijk vrij groot. Er is namelijk bijna geen huis waar in het verleden of vrij recent geen werkzaamheden zijn uitgevoerd door een stukadoor. Door in je omgeving te vragen, heb je ook direct de ervaring van iemand, waardoor je uiteindelijk een stuk gemakkelijker kunt kiezen. Zeker een aanrader dus!

 

Vraag bij meerdere bedrijven

 

Het is natuurlijk nooit slim om direct bij het eerste beste bedrijf akkoord te gaan met alle voorwaarden. Mits je ze natuurlijk goed kent. Maar ben jij op zoek naar een goede stukadoor, dan is het allereerst slim om minimaal twee of zelfs wel drie offertes uit te vragen. Op deze manier krijg je een reëel beeld van wat de kosten zullen zijn en kun je op basis daarvan bepalen wat je nu exact wilt. Het kan namelijk ook heel goed zijn, dat je bij de goedkoopste stucadoor eigenlijk helemaal niet zo’n prettig gevoel hebt. Dan is het vaak raadzaam om niet alleen op basis van prijs je keuze te maken, maar ook te luisteren naar je gevoel. Iemand kan immers wel de goedkoopste zijn, maar wanneer het werk tegenvalt, is het uiteindelijk nog veel duurder.