Zaken Direct
Image default
Bedrijven en samenleving

Drie handige tips om veiligheid op de werkvloer te garanderen

Drie handige tips om veiligheid op de werkvloer te garanderen

In welke branche je ook werkt: veiligheid op de werkvloer is van groot belang. Door de veiligheid voor het hele bedrijf te waarborgen is het voor iedereen een prettige omgeving om in te werken. Hoe zorg je ervoor dat je veiligheid op de werkvloer kunt garanderen en wat heb je hiervoor nodig? Van anti slip trap industrieel  tot andere handige hulpmiddelen: hier lees je drie handige tips voor meer veiligheid op de werkvloer! 

Tip 1: Antislip traptreden

Met goede antislip traptreden kies je voor een zeer praktische oplossing voor gevaarlijke en gladde trappen. Een val van de trap is zo gemaakt en met goede antislip treden is dit te voorkomen. Goede antislip traptreden zijn gemaakt van polyester en zijn versterkt met fiberglasvezels met aluminium korrel. De hoogwaardige materialen maken de traptreden sterk, veerkrachtig en licht. Zo zijn ze zeer eenvoudig op de treden te monteren en daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. Online kun je gemakkelijk en snel eerst een proef aanvragen om eerst rustig kennis te maken met de antisliptreden. 

Tip 2: Veiligheidspoorten

Een andere manier om veiligheid op de werkvloer te garanderen is het toepassen van veiligheidspoortjes. Met universele poortjes heb je een poort die je voor heel wat toepassingen kunt gebruiken. De draaipoort is aanpasbaar in meerdere afmetingen en daarnaast heb je verder geen onderdelen nodig. Ook de draairichting is aanpasbaar. De installatie is eenvoudig: er komt geen snijden, lassen en boren aan te pas. 

Tip 3: Ontdek andere handige veiligheidsproducten

Bij Nedelko.nl kun je niet alleen veiligheidspoorten en antislip treden aanschaffen. Ook voor veel andere veiligheidsproducten kun je hier terecht. Wat dacht je van absorptiemateriaal, veiligheidshaken of kabelbruggen? Ook voor een veiligheidsdouche kun je bij Nedelko terecht: dit is essentieel wanneer je werkt met gevaarlijke stoffen. Op deze manier verklein je de kans op een calamiteit.

 

Ook een handig product: Lockout Tagout. Dit is een waardevol product waarmee veel ongevallen kunnen worden voorkomen. Hiermee kies je voor een handige Lockout voor elektrische gevaren en kun je het nog eens extra goed vastzetten. Met Lockout Tagout voorkom je dat energie op een onverwachte manier vrijkomt. Dankzij de toepassing van veiligheidsproducten ben je heel goed in staat om de veiligheid binnen een bedrijfspand te waarborgen. Ontdek zelf waar je binnen jouw onderneming nog verbeteringen kunt doorvoeren. Er zijn altijd manieren waarop de veiligheid nog verder verbeterd kan worden!

 

https://www.nedelko.nl/