Zaken Direct
Image default
Bedrijven en samenleving

3 tips voor een efficiënt werkklimaat op kantoor

3 tips voor een efficiënt werkklimaat op kantoor

Voor de productiviteit van werknemers in een kantooromgeving is de verlichting van groot belang. LED lijnverlichting is een ideaal product, want dit product is uiterst flexibel. LED lijnverlichting bestaat uit strips, waarin LED’s zijn gemonteerd. De strips zijn koppelbaar en kunnen op allerlei manieren ten opzichte van elkaar worden opgehangen. De klassieke wijze van ophangen is in rechte lijnen, evenwijdig aan de looproute of de muren. Maar met LED lijnverlichting zijn individuele werkplekken ook op een creatieve manier uitstekend uit te lichten. Dat is een goede tip om voor Iedere werknemer een optimale werkplekverlichting te creëren. De LED lijnverlichting is in diverse lichtkleuren, intensiteiten en kwaliteiten verkrijgbaar. Het stroomverbruik van deze verlichting is uiterst laag.

Retailverlichting

LED lijnverlichting speelt ook een grote rol bij de retailverlichting. Door deze verlichting op een creatieve manier toe te passen krijgt de winkel wat uitstraling betreft een flinke boost. Daardoor zullen de klanten zich prettiger voelen, met als gevolg dat ze met meer aandacht en geduld naar de producten kijken. Uiteindelijk is het doel van goede retailverlichting, dat klanten meer gaan kopen. Als de retailverlichting met behulp van LED lijnverlichting van Prolumia wordt gerealiseerd is de kans groot dat hiermee het beoogde effect wordt bereikt. Een tip voor een nog beter resultaat is gebruik te maken van andere soorten LED binnenverlichting om specifieke producten te accentueren. LED lijnverlichting  kan ook voor indirecte verlichting worden gebruikt.

Specialist in industriële verlichting

Prolumia heeft zich toegelegd op het ontwikkelen en leveren van high-end industriële verlichting, waaronder LED lijnverlichting in de retail. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreid assortiment aan LED verlichting voor buitenterreinen. Voorbeelden van projecten die door Prolumia zijn uitgevoerd zijn parkeerterreinen, tankstations, appartementencomplexen en winkelcentra. De LED lijnverlichting die als retailverlichting wordt toegepast is in meerdere kwaliteiten leverbaar. Welke kwaliteit je nodig hebt is afhankelijk van de omgevingssituatie. Een kenmerk dat op alle LED lijnverlichting van toepassing is, is dat deze bijzonder energiezuinig is. De verlichting is 90 procent zuiniger dan conventionele verlichting.

Lichtplan op maat

Of retailverlichting het beoogde effect heeft op klanten hangt af van de sfeer die met de verlichting wordt gecreëerd. Doordat er zoveel mogelijkheden en producten zijn is het lastig om een goede keus te maken. Een tip om een het beste resultaat te krijgen is specialisten van Prolumia om hulp te vragen bij het opstellen van een professioneel lichtplan. Op basis van de gewenste sfeer wordt een voorstel gemaakt waar precies in wordt beschreven welke armaturen, lampen en schakelmateriaal nodig zijn. Vooral bij het uitlichten van een showroom is een goed lichtplan essentieel. Het maken van een lichtplan voor retailverlichting of een kantooromgeving wordt gedaan met behulp van een simulatieprogramma.

 

https://www.prolumia.nl/