Zaken Direct
Image default
Zakelijke dienstverlening

WordPress Expert

WordPress is een van de meest bekeken content managementsystemen binnen web-development. Ook wordt wordpress steeds populairder, dit wordt veroorzaak door het gemak van gebruik en omdat je gemakkelijk templates kan downloaden en je eigen website kunt bouwen.

Toch kan je tegen dingens aanlopen waar je zelf niet uitkomt door de vele mogelijkheden die er vandaag de dag zijn voor het platform.. Hier kan een WordPress Expert je uitstekend bij helpen. Door jarenlange ervaring in wordpress weten wij alle ins- en outs van het open source platform. Zo kunnen wij u perfect helpen met het oplossen van uw probleem en u verzorgen met een gepaste training, mocht dit nodig zijn.

Ook hebben wij ervaring met Woocommerce en kunnen u dus ook helpen met uw WordPress Woocommerce webshop. Ook voor koppelingen tussen systemen kunt u ons inhuren. Door meer dan 6 jaar ervaring is niks te gek voor ons en helpen wij u altijd bij de juiste oplossing.

Kortom: wordpress expertise binnen handbereik, wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Een fysieke afspraak maken is niet nodig. Wij kunnen u helpen op afstand via Zoom en Teamviewer.

Een wordpress expert hoeft niet duur te zijn. Wij hanteren een vaste prijs van € 49,95 excl. BTW per uur. Ook documenteren wij duidelijke de werkzaamheden en de tijd die is verstreken om uw probleem om te lossen.

Is WordPress niet het probleem, maar wilt u hoger komen in de google zoekresultaten. Dan is het belangrijk om Zoekmachine Optimalisatie uit te voeren op uw WordPress website. Wij hebben door de jaren heen verschillende websites geholpen met het optimaliseren voor de zoekmachine en uiteraard ook de gebruiker. Hierbij hebben zij meer bezoekers weten te vergaren en hiermee ook meer omzet en klanten. Dus zeker een must voor jouw als wordpress website eigenaar.

https://www.adoop.nl/wordpress-expert/