Zaken Direct
Image default
Zakelijke dienstverlening

Opslagcontainer kopen of huren?

Wilt u graag een opslagcontainer kopen of huren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want in onze webshop hebben wij verschillende opslagcontainers in voorraad. Veel mensen vragen zich af wanneer het verstandig is om een opslagcontainer te huren. Welnu, dit is ideaal voor bedrijven die de opslagcontainer slechts een korte periode nodig hebben. Misschien wilt u hem gebruiken voor een verhuizing. Wanneer u de opslagcontainer langdurig gaat gebruiken, dan is het voordeliger om er één aan te kopen. In deze tekst gaan we wat dieper in op de verschillende voordelen van onze webshop.

 

Containers in verschillende kwaliteitsklassen

Wij verkopen containers in verschillende kwaliteitsklassen. Misschien heeft u als bedrijf op dit moment weinig om te besteden. In dat geval kunt u een gebruikte container bij ons aankopen. Deze hebben wel gebruikssporen, maar u kunt er nog langdurig plezier van hebben. Daarnaast hebben we uiteraard ook meer luxere uitvoeringen. Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende kwaliteitsklassen. Dan weet u ook wat u van de container kunt verwachten.

 

Een container op maat

We hebben veel standaard containers op voorraad, maar misschien heeft u ook een specifieke container op maat nodig. Wij kunnen de container helemaal voor u verbouwen. We kunnen de container bijvoorbeeld voorzien van elektriciteit en verlichting. Daarnaast kunnen we ook ventilatie aanbrengen, ramen monteren en nog veel meer. Heeft u een container voor een specifiek doeleinde nodig? Wij kunnen u dan ook van vakkundig advies voorzien. We hebben al veel containers op maat gemaakt en zijn dus voorzien van veel ervaring.

 

We kunnen ook het transport regelen

We kunnen de zeecontainers ook bij u leveren. We hebben namelijk een speciale vrachtwagen met kraan. We leveren door heel Nederland en via onze webshop kunt u de precieze transportkosten berekenen. U weet dan gelijk weer u financieel aan toe bent. Na een bestelling kunnen wij in de regel snel leveren. Heeft u een container met spoed nodig? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Bij ons is namelijk veel mogelijk.

 

Opslagcontainer kopen of huren: al een lange periode actief

U vindt bij ons niet alleen kwalitatieve containers, maar tegelijkertijd hebben onze medewerkers ook echt passie voor het werk. We zijn als bedrijf al een lange periode actief en vinden het geweldig om steeds verder door te groeien. Dit lukt ons ook aardig, want we zijn tegenwoordig een belangrijke speler op de markt.

 

Opslagcontainer kopen of huren: veel positieve beoordelingen

Uiteraard kunnen we zelf wel stellen dat we een uitstekende service bieden, maar het zijn juist onze klanten die dit echt objectief kunnen vaststellen. We zijn dan ook trots op het feit dat we veel positieve beoordelingen hebben mogen ontvangen in de periode dat we actief zijn. Dit komt vanwege onze uitstekende service. We zijn pas tevreden wanneer al onze klanten ook tevreden zijn. Het geeft ons dan ook extra energie om te zien dat veel mensen tevreden zijn met de prachtige containers en de aanvullende service.