Zaken Direct
Image default
Zakelijke dienstverlening

Je werkomgeving moet inspirerend zijn

Tijd voor vernieuwing van je kantoor? Dat oude bureau waar je al jaren aan werkt kan de deur uit en je kapotte bureaustoel ook. Tijd voor vernieuwing en verfrissing. Maar hoe ga je dat doen? Hoe ga je dit kantoor inrichten naar de eisen en standaarden van deze tijd en hoe zorg je ervoor dat het tegelijkertijd een prettige, aantrekkelijke en inspirerende werkplek is? Want de tijden zijn verander en een werkplek is allang niet meer een bureau, stoel en een computer. Al eens gedacht aan advies van een interieurontwerp kantoor

Een fijne werkplek

Waarschijnlijk weet je het niet precies maar sta er eens bij stil hoeveel eisen een goede werkplek tegenwoordig heeft. Daarnaast is het ook zaak om voldoende werkplekken te hebben. Officiële werkplekken natuurlijk,  die niet bestaan uit tegen elkaar geschoven bureaus of andere tijdelijke oplossingen. Los van alle Arbo-regels en het functionele gedeelte is het fijn als het sfeervol is. Je zit vaker op kantoor dan dat je thuis bent en dan mag je werk omgeving ook wel een beetje gezellig zijn toch? Interieurontwerp kantoor denkt aan alle verplichte eisen, een praktische indeling, maakt optimaal gebruik van de ruimte(s) en zorgt ervoor dat de werkomgeving een prettige plek is. Door gebruik van interessante materialen en kleurcombinaties, speelse maar praktische indelingen en bijpassend meubilair wordt de kantoorruimte ineens een fijne plek om te werken.

Geef het kantoor een metamorfose

Rekeninghouden met steeds meer flexplekken en andere manieren van werken (veel gaan online bijvoorbeeld) kun je een plan maken om je kantoor een goede metamorfose te geven. Interieurontwerp kantoor neemt dit voor je uit handen. Een plek waar werknemers geïnspireerd worden, zich minder gestrest voelen en waar dus meer productiviteit en creativiteit uit voortvloeit. Bovendien is een kantoor ook een plek waar je klanten en opdrachtgevers ontvangt. Ook die stellen het op prijs als vergaderingen en meetings plaatsvinden in een sfeervolle ambiance. Dat komt de samenwerking zeker ten goede. 

Van A-Z

Denk alleen al aan de kantine, de tijden van witte tafels en blauwe plastic stoelen zijn geweest. We zitten op een fijne bank, drinken koffie aan de koffiebar of lunchen aan een mooi vormgegeven tafel omringd door planten en decoratie. Interieurontwerp kantoor regelt alles van A tot Z. Je begint samen met kennismaken, uitleg van wat er nodig en noodzakelijk is en dat wordt vertaald naar een presentatie. Als dat past bij je ideeën wordt er over gegaan naar de inventarisatie, wat kunnen we hergebruiken, wat moet beslist anders, wat is er nodig en wat is er niet nodig. Dat wordt omgezet naar een conceptontwerp en die pas je samen aan tot het beoogde doel. Dan bij het definitieve ontwerp kun je beginnen met verbouwen. 

Zie je die verbouwing niet zitten? interieurontwerp kantoor neemt de bouwbegeleiding op zich, wat betekent dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en je door kan gaan met je werk. Interieurontwerp kantoorhoudt ook het budget in de gaten, bewaakt de kwaliteit, de materialen en doet de oplevering.