Zaken Direct
Image default
Bedrijven en samenleving

Hoe duur is een bh?

Hoe duur is een bh?

 

Het antwoord op de vraag hoe duur een bh is, is hetzelfde als dat je aan iemand vraagt wat een auto kost? Dit is ook bij een bh afhankelijk van allerlei verschillende factoren. Er zijn namelijk tal van verschillende soorten, maten en ook merken verkrijgbaar. Al deze verschillende bh’s hebben zo hun eigen voor- en nadelen waardoor de prijs per type bh enorm kan verschillen. Hetzelfde is overigens ook bij een bikini het geval. Kijkend naar de prijzen voor badmode, liggen ook deze ontzettend ver uit elkaar. Het is dus lastig te bepalen wat een bh nu daadwerkelijk kost. Om je toch een zo goed mogelijk idee te kunnen geven, hebben we een aantal populaire bh’s voor je onderzocht en hierbij gekeken naar een gemiddelde prijs. Schrik uiteraard niet van de verschillende tussen de minimale en maximale prijs, want zoals eerder aangegeven is dit afhankelijk van allerlei factoren.

 

Wat is de prijs van een sport bh?

 

Om te beginnen met een sport bh, is het hier al direct een lastige om een goede inschatting te kunnen maken. Omdat een sport bh voor iedere sport moet voldoen aan andere eisen, is het bijna niet te zeggen wat zo’n één nu eigenlijk moet kosten. Als we voor het gemak even kijken naar bijvoorbeeld een anita sport bh, dan beginnen deze bij een prijs vanaf gemiddeld toch al snel zo’n 40 euro. Kijk je naar een ander merk, dan zijn ze er ook voor 20 euro. De vraag is alleen, kies je voor kwaliteit of ga je voor kwantiteit.

 

Normale bh

 

Bij een normale bh is het wat makkelijker in te schatten. Alhoewel je ook hier uiteraard de nodige uitschieters hebt. Als we een normale freya bh nemen, dan zal je ook hier met 30 tot 50 euro een heel eind komen. Logischerwijs is het ook hier weer zo, dat wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een bh met push up de prijs wat hoger kan liggen, dan wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een bh zonder push up. Zoals je dus ziet is de prijs afhankelijk van tal van factoren en is het daarom dus ook ontzettend lastig om duidelijk te kunnen aangeven wat zo’n bh kost. Om je toch enigszins een idee te kunnen geven wat je zoal kwijt bent, hebben we de gemiddelde prijzen genomen van de meest verkochte bh’s. Zo heb je toch een beetje een idee dat je weet wat je te wachten staat.