Zaken Direct
Image default
Onroerend goed

Wil jij je erf afschermen?

Als je er niet van houdt dat mensen zomaar op je erf kunnen komen is het verstandig om je terrein af te schermen. Dat kan heel eenvoudig, bijvoorbeeld aan de hand van een hek. Er zijn vele soorten hekken beschikbaar en ieder hek heeft zijn eigen specificaties. Om je een indruk te geven van de mogelijkheden die er allemaal zijn, zullen wij in het onderstaande een aantal opties met je doornemen. Zo hopen wij dat het eenvoudiger voor jou wordt om het juiste hek te kiezen. Ook geven wij je meteen een tip over waar je deze hekken zou kunnen kopen zodat je snel spijkers met koppen kunt slaan. 

Waar heb jij een hek voor nodig? 

Laten we beginnen met de plek waar je het beste naar een hek kunt gaan zoeken: thibo-online.nl. Op deze site kun je allerlei soorten hekken vinden en je kunt er zeker van zijn dat je kwaliteit in huis haalt want deze leverancier draait al tientallen jaren mee. Ga je naar hun site, dan zie je dat zij diverse categorieën hekken aanbieden. Ga je je pand verbouwen en wil je indringers op afstand houden? Dan kun je kiezen voor sterke bouwhekken. Deze kun je eenvoudig om je terrein zetten. De hekken zijn voorzien van puntjes zodat je het vrijwel onmogelijk wordt om hier zonder kleerscheuren overheen te klimmen. Ook zijn de hekken eenvoudig te koppelen waardoor je een goed sluitend geheel kunt maken. 

Een hek om de massa in goede banen te leiden 

Ben je van plan om een evenement te organiseren met je bedrijf? Dan is het belangrijk om te kijken hoe je de mensenstroom in goede banen leidt. Hoe duidelijker je aangeeft waar mensen naartoe moeten gaan, hoe beter het is. Kies daarom voor dranghekken om de stroom te begeleiden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn op het parkeerterrein, maar ook wanneer je delen van je pand of terrein wilt afschermen, zijn dranghekken heel handig. Je kunt deze hekken kopen, maar je kunt ze ook huren. Bestel je hekken op tijd zodat je ze op tijd neer kunt zetten. 

Wil je een permanent hek? 

De hekken in het voorgaande zijn allemaal tijdelijke hekken. Het kan ook zijn dat je een permanent hek wilt. Ook dan biedt Thibo volop keus. Deze aanbieder heeft niet alleen functionele hekken in het assortiment, maar ook sfeervolle hekken. De hekken worden meestal geleverd in een donkergroene kleur waardoor zij heel subtiel ingepast kunnen worden in het landschap zonder een stoorzender te zijn. Vergeet niet om ook te kijken naar de poorten die je in je hekwerk kunt zetten. Je kunt kiezen voor een grote poort, maar je kunt ook gaan voor een klein deurtje. Wel zo handig wanneer je even snel met je fiets door het hek moet bijvoorbeeld.