Zaken Direct
Image default
Industriële goederen en diensten

AGR gecertificeerde ergonomische handlingsystemen en heftoestellen

AGR gecertificeerde ergonomische handlingsystemen en heftoestellen

Wat zijn de voordelen van Schmalz Handlingsystemen?

De AGR*-gecertificeerde handlingsystemen van Schmalz zijn flexibele en veilige til helpers voor het heffen en verplaatsen van lichte én zware lasten. De heffers maken een ergonomische houding mogelijk, ontzien de wervelkolom en rugspieren en minimaliseren zo het ziekteverzuim. Maar ze kunnen nog meer; ze motiveren medewerkers en versnellen sommige werkprocessen.

 

De Impact van Handmatige Handling

De term handmatige handling omvat vaak werkzaamheden die fysiek zwaar zijn voor medewerkers in bijvoorbeeld de bouw, logistiek, montage en industriële productie en kan leiden tot klachten zoals rugpijn. De handmatige handling van plaatmateriaal, dozen en onderdelen is één van de belangrijkste oorzaken van ongevallen op de werkvloer en overbelasting van het bewegingsapparaat.

 

Ergonomie en Arbeidskracht

Een gezond lichaam is niet alleen van belang voor de werknemer; het tekort aan geschoolde arbeidskrachten en de hogere gemiddelde leeftijd van de beroepsbevolking verhogen de druk op ondernemers om de arbeidsomstandigheden binnen hun bedrijf ergonomischer te maken. Schmalz kan hierbij de ondernemer letterlijk ontlasten. De tilhulpmiddelen en kraansystemen maken een ergonomische werkhouding mogelijk en zorgen tegelijkertijd voor een economische meerwaarde. Waar normaal gesproken veel helpende handen nodig zijn, maken de heftoestellen handling door één operator mogelijk.

 

De AGR-Gecertificeerde Producten van Schmalz

De VacuMaster-serie, de Jumbo Slangheffers, de JumboFlex Picker, railbanen en kranen zijn AGR-gecertificeerd.

Innovatie en Duurzaamheid in Focus

De AGR-gecertificeerde handlingsystemen van Schmalz zijn niet alleen ergonomisch en efficiënt, maar ook duurzaam ontworpen. Dit betekent dat de systemen zijn gemaakt met oog voor het milieu, waarbij de levenscyclus van producten wordt verlengd en de ecologische voetafdruk wordt verkleind. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën zijn de handlingsystemen betrouwbaar en vereisen ze minder onderhoud, wat resulteert in lagere operationele kosten. Bovendien draagt de optimalisatie van werkprocessen bij aan een duurzamere bedrijfsvoering, wat Schmalz tot een vooruitstrevende partner maakt in de industrie.

https://www.schmalz.com/nl-nl/carriere-bedrijf/nieuwste/huidige/nl/agr-gecertificeerde-ergonomische-handlingsystemen-en-heftoestellen/