Zaken Direct
Image default
Financiële diensten

Gratis ICT scan voor cyberweerbaarheid in 2024

Het nieuwe staat voor de deur, en zoals altijd brengt het nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee op het gebied van cyberbeveiliging. Voor bedrijven als NEWMINDS Systems, die gespecialiseerd zijn in ICT en technologie, is het cruciaal om voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en aandachtspunten om klanten te beschermen tegen cyberaanvallen, phishing en andere malafide praktijken. In deze blog bespreken we enkele van de belangrijkste trends en uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging voor het komende jaar.

Toenemende complexiteit van Cyberaanvallen

Cybercriminelen worden steeds geavanceerder en vinden voortdurend nieuwe manieren om bedrijfsnetwerken binnen te dringen. Dit betekent dat bedrijven zoals NEWMINDS Systems moeten blijven investeren in beveiligingsoplossingen die de nieuwste bedreigingen kunnen detecteren en bestrijden. Dit omvat geavanceerde firewalls, intrusion detection systemen en geavanceerde endpoint beveiliging.

Phishing blijft een grote zorg – zorg voor een antivirus programma!

Phishingaanvallen blijven een van de meest voorkomende en effectieve methoden voor cybercriminelen. Ze proberen gebruikers te verleiden tot het klikken op kwaadaardige links of het verstrekken van vertrouwelijke informatie. Voor NEWMINDS Systems en andere IT-bedrijven is het van vitaal belang om medewerkers en klanten op te leiden over het herkennen van phishing-pogingen en om effectieve e-mailfilteringoplossingen te implementeren.

Vraag de ICT experts van NEWMINDS systems Hengelo voor de installatie van een antivirus programma!

Toegenomen gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en Machine Learning (ML) voor beveiliging

Cyberbeveiliging evolueert snel en steeds meer bedrijven maken gebruik van AI en ML om bedreigingen in real-time te identificeren en te bestrijden. Deze technologieën kunnen verdachte activiteiten opsporen en automatisch reageren om potentiële aanvallen te stoppen voordat ze schade kunnen aanrichten. Voor NEWMINDS Systems is het essentieel om deze geavanceerde beveiligingshulpmiddelen te omarmen en te integreren in hun aanbod.

Focus op Zero Trust Beveiliging

Het Zero Trust-beveiligingsmodel, waarbij niets wordt vertrouwd, zelfs niet binnen het eigen netwerk, wordt steeds populairder. Bedrijven verplaatsen zich weg van de traditionele perimeterbeveiliging en richten zich op het controleren van toegang tot resources op basis van identiteit en context. NEWMINDS Systems kan klanten adviseren over het implementeren van een Zero Trust-beveiligingsstrategie om hun netwerken en gegevens te beschermen.

Microsoft 365 backup en Azure support en herstel als kernonderdeel van beveiliging

Gezien de toenemende dreigingen van ransomware en gegevensverlies, wordt het hebben van een robuust back-up- en herstelplan steeds belangrijker. Bedrijven moeten regelmatig back-ups maken van kritieke gegevens en ervoor zorgen dat ze snel kunnen herstellen in geval van een aanval. NEWMINDS Systems kan klanten helpen bij het implementeren van betrouwbare back-up- en hersteloplossingen.

In een tijdperk waarin technologie centraal staat in ons dagelijks leven en bedrijfsvoering, is het waarborgen van cyberbeveiliging een voortdurende inspanning. NEWMINDS Systems, met hun specialisatie in SQL-performance, Microsoft Azure support en andere IT-diensten, heeft de verantwoordelijkheid om klanten te helpen bij het beschermen van hun digitale activa tegen de steeds veranderende dreigingen van cyberaanvallen. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends en zich aan te passen aan nieuwe uitdagingen, kunnen bedrijven zoals NEWMINDS Systems hun klanten helpen om veilig en veerkrachtig te blijven in een digitale wereld.

NEWMINDS Systems in 2024: Gratis ICT Scan en beveiligingsadvies voor ondernemers

Terwijl we ons voorbereiden op het jaar 2024, wil NEWMINDS Systems haar toewijding aan de cyberbeveiliging van ondernemers in Nederland en België versterken. Als onderdeel van deze inzet zijn we verheugd aan te kondigen dat we een gratis ICT-scan en beveiligingsadvies zullen aanbieden om alle kwetsbaarheden binnen de IT-infrastructuur van bedrijven bloot te leggen. Deze uitgebreide scan omvat een grondige beoordeling van opslag, backups, servers en softwareprogramma’s.

Onze hooggekwalificeerde experts zullen uw IT-infrastructuur in kaart brengen, potentiële zwakke punten identificeren en een gedetailleerd adviesrapport opstellen met aanbevelingen om de beveiliging te verbeteren. Deze aanpak is gericht op het proactief identificeren en aanpakken van potentiële bedreigingen voordat ze zich kunnen voordoen.

Als onderdeel van onze inspanningen om ondernemers te ondersteunen en hun digitale activa te beschermen, zijn we ervan overtuigd dat deze gratis ICT-scan en het daaropvolgende beveiligingsadvies van onschatbare waarde zullen zijn voor bedrijven in 2024 en daarna. Samen streven we naar een veiligere en meer veerkrachtige digitale toekomst voor alle ondernemingen die vertrouwen op NEWMINDS Systems voor hun IT-behoeften. Neem contact met ons op om uw gratis scan te plannen en uw bedrijf te beschermen tegen de evoluerende dreigingen van cyberaanvallen.

Gratis ICT scan nodig?
https://www.newmindssystems.nl/