Zaken Direct
Image default
Energie

Deutz motor: de kracht van een aggregaat

Een Deutz motor kopen

Bent u op zoek naar een Deutz motor? Dan is het verstandig om te kijken bij een specialist die deze op voorraad heeft. Zo weet u zeker dat u altijd zaken doet met een partner die er verstand van heeft. Wellicht kunnen zij u ook nog adviseren over alle mogelijkheden die u heeft als u kiest voor het kopen van een Deutz motor.

Deutz motor als hart van het aggregaat

Een noodstroomaggregaat wordt altijd aangedreven door een motor. Een Deutz motor is een voorbeeld van een kwalitatief goede dieselmotor die kan fungeren als aanjager van het aggregaat. Het is belangrijk dat een apparaat als dit constant stroom kan blijven leveren. Het is namelijk een backup voor situaties waarin er geen regulier stroomnetwerk te verkrijgen is. Dit kan verschillende redenen hebben. Een mogelijkheid is dat er op de locatie waar u het aggregaat wilt hebben geen stroompunt is, bijvoorbeeld op een weiland. Dit is vaak het geval bij concerten of festivals. Aan de andere kant kan het zijn dat een bestaand stroomnetwerk uitvalt en je dit eigenlijk niet kan tolereren. Een ziekenhuis is hiervan een voorbeeld. Deze kan niet zonder stroom zitten omdat er dan mensen in levensgevaar kunnen komen. Een Deutz motor in een aggregaat zorgt ervoor dat de aggregaat voorzien is van een degelijk functionerende motor.

Voor meerdere toepassingen beschikbaar

Deutz is een Duitse motorfabrikant die nu ruim 150 jaar bestaat. In het begin van hun bestaan bouwden zij de eerste scheepsmotoren op aarde. Heden ten dage zijn er vele toepassingen voor hun verschillende motoren. Zo maken nu ook agrarische voertuigen en machines gebruik van Deutz motoren. Zelfs industriële machines doen een beroep op de kwaliteit van een Deutz motor.

Tweedehands motor van Deutz

Of ze nou nieuw of tweedehands zijn: een Deutz motor werkt vrijwel altijd goed. Ze zijn gebouwd om een bijzonder lange tijd mee te kunnen gaan. Om deze reden is een tweedehands ook zeker een prima keuze. Veel specialisten hebben ze in verschillende types die allemaal een ander maximum vermogen hebben: van 12 kW tot 490 kW. Zo weet u zeker dat er een Deutz motor in hun assortiment zit waarnaar u op zoek bent. Vraag altijd of het bedrijf waarmee u zaken doet u de Deutz motor op locatie kan afleveren zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

https://www.bredenoord.com/nl/kopen/motoren-deutz/