Zaken Direct
Image default
Detailhandel

Etiketten voor zakelijk gebruik

Elk bedrijf gebruikt op de een of andere manier papieren rol etiketten. Ze zijn gebruiksvriendelijk, goedkoop, informeren klanten, helpen je georganiseerd te blijven en ondersteunen je identiteit en missie. Zien je etiketten er op hun best uit en maximaliseer je hun gebruik? Als dat niet het geval is, dan kun je de website van Avery bekijken ter inspiratie. Lees hier verder hoe je etiketten zakelijk kunt gebruiken.

Productetikettering

Als je een product hebt, moet je dit markeren met productinformatie en bedrijfsbranding. Doe je dit voor de producten die je op de markt brengt, dan is het zaak dat je niet onprofessioneel en goedkoop te werk gaat. Etikettering is per slot van rekening een integraal onderdeel van het product zelf. Je dient op je etiket basis zaken te vermelden zoals voedingsinformatie of waarschuwingen van de overheid, maar ze moeten ook een verhaal vertellen, waarde toevoegen en helpen om het product en je bedrijf te verkopen.

Prijzen en streepjescodes

Een zeer traditioneel gebruik voor etiketten is de prijzen oftewel streepjescode. Het is gemakkelijk om etiketten voor de korte of lange termijn aan producten of je voorraad toe te voegen om de huidige prijs of noodzakelijke barcode-tags aan te geven.

Etiketten met weggeefacties voor kinderen

Kinderen zijn dol op stickers. Ouders houden ervan dat hun kinderen opgewonden zijn en bezig zijn met stickers. Het uitdelen van goedkope etikettenvellen of etiketten op rol maakt iedereen blij en straalt positief af op je bedrijf. Zorg ervoor dat je je naam ergens vermeldt, maak ze leuk en maak ze verwijderbaar. Het enthousiasme van ouders en hun houding ten opzichte van je bedrijf kan afnemen als ze vastzitten aan het schrapen van lijmresten van autoruiten of meubels.

Etiketten voor apparatuur

Hoewel een duurzamere, waterdichte optie soms nodig kan zijn, zijn er tal van toepassingen binnenshuis voor het labelen van apparatuur en snoeren. Of je nu georganiseerd wilt blijven of eigendom wilt claimen, je moet je spullen markeren. De meeste labels kunnen eenvoudig worden beschreven met een Sharpie of pen. Er zijn kortom een aantal zaken waar je als ondernemer etiketten voor kunt gebruiken. Enerzijds kan dat voor producten die je op de markt brengt en anderzijds voor je eigen bedrijfsvoering.

 

https://www.avery.nl/