Zaken Direct
Image default
Zakelijke dienstverlening

De systeemwanden van intermontage

Het concept van een moderne werkplek evolueert continu.

Bij Intermontage begrijpen we deze dynamiek en bieden we met onze systeemwanden een innovatieve oplossing die zowel flexibiliteit als stijl naar de voorgrond brengt. Deze wanden zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar vormen ook een integraal onderdeel van het interieurdesign.</span>

De veelzijdigheid van systeemwanden

De diversiteit in het assortiment systeemwanden van Intermontage maakt het mogelijk om aan een breed scala van interieurbehoeften te voldoen. Van het creëren van transparante, open ruimtes met onze glazen wanden tot het realiseren van rust en privacy met geluidsreducerende panelen, onze systemen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw specifieke wensen.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Duurzaamheid staat centraal bij Intermontage. Onze Second Life Systeemwanden zijn een uitstekend voorbeeld van hoe we bestaande materialen hergebruiken om zowel ecologische als economische voordelen te bieden. Onze inzet voor milieuvriendelijke oplossingen weerspiegelt zich in elk aspect van onze producten en diensten.

Unieke design mogelijkheden

Met onze systeemwanden heeft u de mogelijkheid om een unieke werkomgeving te creëren. Onze WoodFrame Slim wanden, met massief eiken profielen, bieden een warme, natuurlijke uitstraling. De Classic Frame wanden, met hun klassieke stoeltjesprofiel, bieden een charmante mix van oud en nieuw. Deze designopties stellen u in staat uw interieur een persoonlijke en onderscheidende touch te geven.

Technologie en samenwerking

We omarmen technologie door 3D-modellen van onze systeemwanden aan te bieden in programma’s als SketchUp en Revit. Dit bevordert niet alleen de samenwerking met architecten en designers, maar maakt het ook mogelijk om complexe projecten eenvoudiger en efficiënter te realiseren.

Beleving in ons interieurcentrum

Een bezoek aan ons interieurcentrum is een ware beleving. Hier kunt u de kwaliteit en de diversiteit van onze systeemwanden zelf ervaren. Ons deskundig team biedt persoonlijk advies en laat u de nieuwste trends en ontwikkelingen zien.

Oplossingen voor elke ruimte

Systeemwanden zijn niet alleen beperkt tot kantoorruimtes. Ze zijn ook uitermate geschikt voor onderwijsinstellingen, gezondheidscentra en andere commerciële ruimtes. Onze wanden bieden de flexibiliteit om ruimtes snel en efficiënt te herindelen, wat essentieel is in deze snel veranderende tijden.

Intermontage staat voor meer dan alleen het leveren van systeemwanden; we bieden een totaaloplossing die esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid combineert. Of u nu een kleine aanpassing wilt maken of een complete renovatie plant, onze producten en diensten zijn ontworpen om aan uw eisen te voldoen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw werkomgeving kunnen transformeren met onze geavanceerde, op maat gemaakte systeemwanden.

 

https://intermontage.nl/