Zaken Direct
Image default
Informatiediensten

Dit is wat jij moet weten over het NFC visitekaartje

Een NFC visitekaartje is een visitekaartje waarop een NFC-chip is geïntegreerd. Dit maakt het mogelijk om contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, te delen door simpelweg het kaartje tegen een NFC-enabled apparaat aan te houden. Dit is een snelle en efficiënte manier om contactgegevens uit te wisselen, in plaats van ze handmatig te typen of te scannen.

Allerlei verschillende doeleinden

De NFC-chip in het visitekaartje kan ook worden geprogrammeerd met andere informatie, zoals een link naar een website of een virtueel brochure. Hierdoor kunt u meer informatie over uw bedrijf of producten delen, zonder dat de ander een website hoeft te bezoeken of een brochure hoeft te openen.

Eenvoudig mee te nemen

Een NFC visitekaartje is zeer klein en gemakkelijk mee te nemen, ze passen in een portemonnee of een zak. Dit maakt het gemakkelijk om je visitekaartje altijd bij je te hebben, zodat je altijd klaar bent om je contactgegevens te delen wanneer nodig. NFC visitekaartjes zijn ook milieuvriendelijk, in tegenstelling tot traditionele visitekaartjes, die vaak worden weggegooid nadat ze zijn gebruikt. NFC visitekaartjes kunnen worden hergebruikt, zodat de impact op het milieu wordt verminderd.

Tot slot

Het NFC visitekaartje is een visitekaartje met een ingebouwde NFC-chip, hierdoor is het mogelijk om contactgegevens te delen door simpelweg het kaartje tegen een NFC-enabled apparaat aan te houden. NFC visitekaartjes zijn zeer klein en gemakkelijk mee te nemen, milieuvriendelijk en gemakkelijk te programmeren met extra informatie zoals een link naar een website of virtuele brochure. Wel is het NFC aanzetten Iphone belangrijk om ze te kunnen scannen met je telefoon.