Zaken Direct
Image default
Bedrijven en samenleving

De toegevoegde waarde van een systeemvloer

Heb jij gebrek aan bedrijfsruimte of ben je op zoek bent naar een tijdelijke extra verdieping, een extra kantoorruimte of extra opslagruimte? Een systeemvloer is daarbij een prima oplossing voor iedere ondernemer. Een systeemvloer is zeer stevig en kan flexibel in elkaar gezet worden doordat de vloer op maat wordt gemaakt. Hierdoor kan je dus snel over een extra kantoorruimte, opslagruimte of behandelruimte beschikken. En heb je de extra ruimte niet meer nodig? Dan is de systeemvloer ook zeer eenvoudig af te breken. Met een systeemvloer creëer je namelijk een extra verdieping binnen een bestaand pand. Hiervoor heb je geen vergunning nodig wat je veel tijd en kosten zal besparen. Afhankelijk van jouw situatie kan je kiezen voor vele afmetingen aan systeemvloeren. Voor ieder doeleinde is dus wel een perfecte systeemvloer te vinden. Een dergelijke vloer wordt voornamelijk gebruikt in de industrie, in loodsen of in kantoorpanden, maar je ziet ze ook steeds vaker in woonhuizen verschijnen. Je kan dus met recht zeggen dat systeemvloeren voor ieder doeleinde geschikt zijn. 

Waar is een systeemvloer allemaal geschikt voor?

Systeemvloeren zijn stevige platen die met profielen in elkaar te zetten zijn. Doordat deze vloeren op hoogte worden geplaatst creëer je als het ware een extra verdieping binnen je bestaande pand. Wanneer je een tekort aan ruimte hebt of wanneer je op zoek bent naar een extra kantoorruimte, behandelruimte of opslagruimte dan kan een dergelijke vloer een zeer geschikte oplossing zijn. De plaatsing van een systeemvloer is namelijk zeer snel te realiseren. De vloer is stevig en kan dus ook vele kilo’s dragen. Dit maakt de vloer ook geschikt voor zeer veel toepassingen. Heb je de extra ruimte niet meer nodig? Dan breek je de vloer eenvoudig af. Dit maakt de vloer flexibel zodat je de ruimte altijd kan aanpassen op je doelstellingen en je bezigheden. Ben je bang dat een systeemvloer niet geschikt is tijdens koude winters? Maak je daarover geen zorgen. Een dergelijke vloer is namelijk perfect geïsoleerd, zodat je ook zonder extra maatregelen lekker warm kan werken. 

Ben je dus op zoek naar extra ruimte? 

En wil je extra opbergruimte creëren? Of ben je juist op zoek naar een extra kantoortje voor tijdelijk personeel? Dan kan een systeemvloer zeker een uitkomst zijn. De vloer is namelijk snel en eenvoudig te plaatsen en staat garant voor veel zekerheid. De vloer is namelijk gemaakt van gewapende materialen waardoor de vloer vele kilo’s kan dragen. Hoewel de systeemvloer oorspronkelijk is ontworpen voor industrieel gebruik, zie je deze vloeren ook steeds vaker terugkomen in woonhuizen. Het gaat dan vaak om een extra zolderverdieping om spullen op te bergen of als speelzolder voor de kinderen. De toepassing van deze vloeren is dan ook zeer divers en doordat de platen verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen is deze vloer ook geschikt voor iedere ruimte. Ben je dus op zoek naar extra ruimte? Voorkom verspilling van tijd en geld met het aanvragen van vergunningen en kies voor het laten plaatsen van een systeemvloer. Snel, eenvoudig en ook nog eens heel flexibel.