Zaken Direct
Image default
Bedrijven en samenleving

Netwerkmogelijkheden in een ondernemerscentrum

Veel ondernemers kiezen een bedrijfspand over een ondernemerscentrum over een privé kantoorruimte. Deze ruimtes beschikken namelijk over een uniek aspect, namelijk het contact met andere ondernemers. Je vindt in deze gebouwen alles wat je nodig kan hebben in een kantoorruimte, met de toevoeging van algemene ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijke kantine waar jij, en andere ondernemers even pauze kunnen nemen van de werkzaamheden. Het biedt de kans om kennis te maken met andere ondernemers, en een praatje te maken over de gang van zaken. En wie weet, kunnen jullie elkaar ondersteunen in bepaalde diensten. Het is altijd fijn om iemand te kennen die mogelijk jouw vraag kan beantwoorden als je er even niet uitkomt.

Korte en flexibele huurovereenkomsten

Ondernemerscentrum De Pelikaan is een bedrijfspand met veel mogelijkheden. Je kunt al terecht voor een gestoffeerde kantoorruimte van 19m2. Met het aanbieden van kantoorruimtes van verschillende formaten hoopt OC de Pelikaan veel ondernemers te kunnen bedienen. De laagdrempelige opzet met korte huurovereenkomsten zorgt ervoor dat het ondernemerscentrum zeer geschikt is voor (startende) ondernemingen met een flexibele ruimtebehoefte. Daarnaast kunnen huurders in Ondernemerscentrum De Pelikaan hun huurtermijn eenvoudig aanpassen aan de groei van hun bedrijf. Hierdoor zitten ondernemers niet vast aan lange contracten en kunnen ze hun ruimte vergroten of verkleinen als hun behoeften veranderen. Dit maakt OC de Pelikaan perfect voor bedrijven in elke groeifase. 

Lokaal bedrijfspand

Ondernemerscentrum De Pelikaan is strategisch gelegen op het industrieterrein Zuidspoor, aan de Ringbaan-Zuid in Zevenaar. Dit bedrijfspand is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien het direct tegenover station Zevenaar ligt. Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar uw kantoor. Voor ondernemers die met de auto komen, biedt het bedrijfspand in Zevenaar een eigen parkeerterrein waar zowel u als uw klanten gemakkelijk kunnen parkeren. De locatie is zeer gunstig en biedt toegankelijkheid vanuit verschillende regio’s. Binnen 10 minuten bent u op de A12 richting Arnhem of Duitsland.