Zaken Direct
Image default
Bedrijven en samenleving

Legbordstelling

Of het nu gaat om een ​​restaurant, café of bistro, in ons ruime assortiment horeca meubelen vind je zeker iets dat bij jouw stijl en wensen past: want van klassiek tot modern zijn er stoelen, tafels, fauteuils en banken zoals lounge of stoelen bar in vele variaties . We hebben meer dan 145 producten voor alleen stoelen! Houten, kunststof, metalen of gestoffeerde stoelen… Supercomfortabele gastro-sofa systemen zijn helemaal in. Palletmeubels zijn ook in de mode. U kunt ze direct selecteren of individueel configureren. En nog een tip: check de gastro-light meubelen in “Accessoires”!

Een aparte subcategorie richt zich specifiek op woonkamermeubels. Horecameubels voor buiten zijn weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en sneldrogend. Dit meubel is nu net zo elegant als het interieurmeubilair en de overgang van de binnen- naar de buiteneethoek is naadloos. Maak het je gasten makkelijk en combineer! Parasols, ligbedden, bar-elementen of banksystemen zijn ideale aanvullende elementen. Of wat dacht je van bijvoorbeeld een buitenpluis? Ontwerp naar uw wensen! Je kunt alles combineren en kiezen tussen verschillende vormen en kleuren.

Blader comfortabel door onze online winkel. Om snel te vinden wat u zoekt, hebben we subcategorieën voor u opgesteld, bijvoorbeeld onder het trefwoord verkoopteller. Veelvoorkomende, goedkope en uitbreidbare opties worden hier vermeld, aangezien een meter in bijna elke branche nodig is. Gebruik je toonbank als display voor extra producten, bijvoorbeeld sieraden in een modewinkel, of voor informatie over je huis, bijvoorbeeld een zondagse brunch als je een restaurant hebt. Er zijn plaatsen in veel winkels, hetzij voor wachtende klanten, voor supervisors, of voor een korte pauze ertussen. Of het nu gaat om een ​​boetiek, kapper of schoonheidssalon, wellnessoase of hotellobby, laat u inspireren door onze decoratiesuggesties! Ook voor zogenaamde kleine spulletjes vind je bij ons wat je zoekt, zoals een ladekast of een kast.

Wil je een winkel openen? Bent u uw bedrijf aan het renoveren of moderniseren? Misschien heb je een nieuw vloerkleed nodig of ben je op zoek naar een stijlvolle top? Geen probleem! In deze rubriek vindt u een groot aantal kwalitatief hoogwaardige producten die u naar eigen wens en idee kunt samenstellen of aanvullen. Van een eenvoudige pendel tot volledige verlichting voor uw winkel, wij bieden u betaalbare prijzen en de beste merken. De juiste inrichting van de winkel is de basis om uw producten optimaal te presenteren en uw klanten op hun gemak te stellen. Want als je graag in een winkel bent, kom je vaker, blijf je langer en koop je meer. U kunt dit positief beïnvloeden door uw winkel in te richten op uw doelgroep en branche.